• Gyakornoki program
    Irodánkban tanév közbeni és nyári egyetemista program is működik. A nyári időszakban négyhetes, a tanév közben pedig egy-egy szemeszterig tartó turnusokra fogadjuk gyakornokainkat, melynek során alapos betekintést nyernek az ügyvédi munkába. Törekszünk arra, hogy az ügyvédi hivatásban alapvető értékeket a gyakornokok már egyetemistaként megismerjék a csapat tagjaként végzett munka során. Gyakornokaink a nálunk töltött idő alatt az egyetemen szerzett elméleti tudást alapos gyakorlati tudással egészíthetik ki. Az egyetemisták a BPSS–nél érdemben vesznek részt a jogi munkákban, a jogkutatások mellett például az elektronikus pereskedés és cégeljárás alapos megismerésére is lehetőségük nyílik.

Jelentkezni ezen az oldalon keresztül van lehetősége, a betöltendő pozíció tárgy mezőben történő megjelölésével. Kérjük csatolja fényképes önéletrajzát.

Adatkezelési tájékoztatás
A jelentkezésben megadott adatait a jelentkezések nyilvántartása és adminisztrációja céljából, az érintett hozzájárulása alapján kezeljük, az adatokhoz az irodavezető partner és az irodavezető fér hozzá. A jelentkezésben megjelölt pozícióra történő felvétel hiányában a felvétellel kapcsolatos döntést követően az adatokat haladéktalanul töröljük. A jelentkezésében kérjük, kifejezetten nyilatkozzon arról, hogy hozzájárul a jelentkezésben és önéletrajzában található személyes adatainak fenti célú kezeléséhez. Kifejezett hozzájárulás hiányában jelentkezését sajnos nem tudjuk figyelembe venni, önéletrajza és jelentkező levele azonnali törlésre kerül jogszabályi kötelezettségünk alapján.
karrier