• Asszisztens
    Irodánk három műszakban működő asszisztensi csapatába keressük új, nagy teherbírású kollégánkat teljes munkaidőben, azonnali munkakezdéssel. Precíz, jó csapatjátékos, angolul beszélő új kollégánk feladatai közé tartozik majd a klasszikus recepciós feladatokon túl a beadványok adminisztrációs előkészítésében való részvétel, a beadványok elektronikus úton történő benyújtása, egyes nyilvántartások kezelése. MS Office tudás és az internet felhasználói szintű kezelése elvárás, tízujjas gépelés előny. Jelentkezésében kérjük, jelölje meg fizetési igényét is.
  • Gyakornoki program
    Irodánkban tanév közbeni és nyári egyetemista program is működik. A nyári időszakban négyhetes, a tanév közben pedig egy-egy szemeszterig tartó turnusokra fogadjuk gyakornokainkat, melynek során alapos betekintést nyernek az ügyvédi munkába. Törekszünk arra, hogy az ügyvédi hivatásban alapvető értékeket a gyakornokok már egyetemistaként megismerjék a csapat tagjaként végzett munka során. Gyakornokaink a nálunk töltött idő alatt az egyetemen szerzett elméleti tudást alapos gyakorlati tudással egészíthetik ki. Az egyetemisták a BPSS–nél érdemben vesznek részt a jogi munkákban, a jogkutatások mellett például az elektronikus pereskedés és cégeljárás alapos megismerésére is lehetőségük nyílik.

Jelentkezését a hr@bpss.hu címre várjuk, a betöltendő pozíció tárgy mezőben történő megjelölésével. Kérjük csatolja fényképes önéletrajzát.

Adatkezelési tájékoztatás
A jelentkezésben megadott adatait a jelentkezések nyilvántartása és adminisztrációja céljából, az érintett hozzájárulása alapján kezeljük, az adatokhoz az irodavezető partner és az irodavezető fér hozzá. A jelentkezésben megjelölt pozícióra történő felvétel hiányában a felvétellel kapcsolatos döntést követően az adatokat haladéktalanul töröljük. A jelentkezésében kérjük, kifejezetten nyilatkozzon arról, hogy hozzájárul a jelentkezésben és önéletrajzában található személyes adatainak fenti célú kezeléséhez. Kifejezett hozzájárulás hiányában jelentkezését sajnos nem tudjuk figyelembe venni, önéletrajza és jelentkező levele azonnali törlésre kerül jogszabályi kötelezettségünk alapján.
karrier