A Burai-Kovács, Perlaki, Stanka, Szikla és Társai Ügyvédi Iroda a nagymúltú, a magyar és nemzetközi ügyvédi porondon 1989 óta jelen lévő Burai-Kovács és Partnerei Ügyvédi Iroda és az 2010-ben alapított, rövid idő alatt jelentős szakmai elismertségre szert tevő DSS Partners fúziójával jött létre 2016 augusztusában. A BPSS Ügyvédi Iroda a magyar és nemzetközi piacon magas szakmai színvonalon, a partnerek szaktudását egyesítve nyújtja szolgáltatását.

A Burai-Kovács DSS törekszik a különböző gazdasági területeken működő belföldi és külföldi ügyfelei üzleti tevékenységének, vállalati kultúrájának megismerésére és megértésére. Mindebben segítségünkre szolgál, hogy ügyvédeink külkereskedelmi és nagyipari vállalatok egykori jogtanácsosaiként sokéves gazdasági és oktatói tapasztalattal, illetőleg külföldi egyetemeken szerzett diplomával rendelkeznek, így jól ismerik az érintett üzleti területek sajátosságait belföldi és külföldi piaci környezetben egyaránt.

Ezen tapasztalatokat ötvözve a sokéves ügyvédi praxissal, az Európai Unió Bíróságán és Magyarország Alkotmánybíróságán elsajátítottakkal felkészültek vagyunk arra, hogy ügyfeleinket a legbonyolultabb jogi kérdésekben is szakma-specifikus jogi tanácsokkal és ésszerű, a gyakorlatban is megvalósítható üzleti-jogi megoldási javaslatokkal segítsük. Az ügyfeleink igénye szerint a jogi szolgáltatást és üzletviteli tanácsadást magyar, angol, német és francia nyelven nyújtjuk.

Partnereink számos magyar és nemzetközi tranzakcióban vettek részt a kezdeti struktúra-kialakítás szakaszától a tranzakció végleges lezárásig. Irodánk kiterjedt peres portfólióval rendelkezik. Ügyfeleinket számos, gazdasági jogi, polgári jogi és közigazgatási jogvitákban képviseljük rendes és választottbíróságok előtt. Az üzleti sajátosságok ismerete, a tranzakciók lebonyolításában és a vitarendezésben való jártasságunk teszi lehetővé azt, hogy kiemelt komplexitású ügyek megoldásában is professzionális, kreatív és személyre szabott megoldásokat tudunk kínálni ügyfeleinknek.

Irodánk ügyfelei között a piacvezető multinacionális cégek, közepes- és kisvállalatok illetve magánszemély-ügyfelek egyaránt találhatók. Az üzleti szféra szereplői mellett jogi szolgáltatásokat nyújtunk a Magyar Állam különböző intézményei számára is.

Ügyvédeink a világ számos elismert ügyvédi irodájával dolgoztak együtt sikeresen, melynek eredményeként egyre bővülő nemzetközi szakmai-kollegiális kapcsolatrendszer segíti irodánkat ügyfeleink minél színvonalasabb kiszolgálásában.